WWF România își mută biroul în AFI Tech Park

AFI Europe România are un nou chiriaș în prima clădire a campusului de business AFI Tech Park din București. Noul contract de închiriere a fost semnat cu Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România (WWF România), pentru o suprafață de 350 mp, pe cinci ani.

Clădirea AFI Tech Park 1 va fi livrată în iunie. Gradul de ocupare a clădirii este de 40 la sută, iar specialiștii WWF vor fi printre cei 3.000 de angajați pe care îi va găzdui AFI Tech Park 1. Prima etapă a proiectului va oferi o suprafață închiriabilă de 20.000 de mp de spații de birouri Clasa A și o zonă de retail de 2.000 mp.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 mp), Game World Group (2.000 mp), RTC Proffice Experience (650 mp) și Knauf (600 mp) sunt chiriașii care au semnat deja contracte cu AFI Tech Park 1 și se vor muta în noul campus la jumătatea anului. AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai complexe construcții de birouri din București, cu un spațiu total de 56.000 mp de birouri Clasa A, în cele două clădiri P+8 și un turn de 14 etaje și alte facilități, precum o sală de conferințe comună de 400 mp, ce poate fi utilizată de toți chiriașii în baza unei programări, cardul de membru AFI Club, care oferă discount-uri la restaurant și alte tipuri de servicii, transfer expres ce leagă clădirea de stația de metrou Unirii, sală de fitness World Class de 1.500 mp, în clădirea AFI Tech Park 1.

WWF este prezentă în România din 2006 și derulează proiecte pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, Delta Dunării, urși bruni, zimbrii și sturioni. Organizaţia are sediul în Bucureşti și alte trei filiale în țară, la Braşov, Reșița şi Baia Mare. Procesul de închiriere dintre WWF și AFI Europe România a fost intermediat de Colliers International, reprezentată de consultanții Lucian Opriș și Alexandru Orzea.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close