Xerox România are un nou Channels Director

De la jumătatea lunii iulie, Cristian Berea este noul Channels Director al companiei Xerox România Echipamente și Servicii. O înlocuiește pe Francisca Hogescu-Lebrun, care a preluat, la rândul său, funcția de Country General Manager al companiei la începutul lunii.

În noua sa funcție, Cristian Berea este responsabil de coordonarea rețelei de parteneri și reselleri Xerox, precum și de activitățile desfășurate prin canalele de vânzări indirecte de echipamente și servicii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cristian Berea s-a alăturat echipei Xerox în 2007, pe poziția de Channel Trainer & Reseller Development Manager. În 2010, a fost numit Business Partner Manager pe zona de est a țării, în departamentul de vânzări indirecte (GMO). În 2016, a fost promovat în funcția de GMO Sales Manager și s-a ocupat de coordonarea echipei de Business Partners Managers pentru partenerii strategici. Din 2017, a coordonat întreaga echipă de BPM pentru rețeaua de parteneri.

Noul Channels Director a absolvit Universitatea Politehnica din București, specializarea Microelectronice, și a urmat un program de masterat în Marketing Internațional la Academia de Studii Economice din București. A participat la numeroase conferințe, training-uri și cursuri de dezvoltare profesională.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close