Xerox România are un nou General Manager

Din luna iulie, Francisca Hogescu-Lebrun a fost numită General Manager al Xerox România. Gabriel Pantelimon, care a condus operațiunile Xerox în România din 2010, preia poziția de General Manager al subsidiarei din Turcia.

În ultimii 11 ani, Francisca Hogescu-Lebrun a ocupat diferite poziții în cadrul Xerox România. Din 2007, a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România și a coordonat toate activitățile post-vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul rețelei de parteneri de service. Din 2014, în calitate de Global Markets Operations Business Director, s-a ocupat de coordonarea și supervizarea activității partenerilor strategici Xerox în România și, din 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel național.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca Manager Logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită Manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey). „Xerox România are o echipă excelentă, pe care o cunosc foarte bine, și o ofertă de produse și servicii extinsă și relevantă pentru mediul economic de azi.  Alături de colegii mei, sunt convinsă că vom găsi în continuare soluții să ne punem în valoare ca organizație, să ne creștem baza de clienți și modalitățile în care le putem fi de folos acestora”, declară Francisca Hogescu-Lebrun.

Absolventă a Universității Politehnice București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Francisca Hogescu-Lebrun a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro, SUA. Vorbește fluent engleză și franceză.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close