Zece profesori și antrenori, premiați pentru excelenţă în educaţie

Premiile Mentor pentru excelență în educație, ediția 2017, au fost „adjudecate” de Balázs József, profesor de pictură (Joseni, Harghita), Daniel Bănățeanu, antrenor canotaj (Călărași), Lenuța Basoc, profesor de fizică (Onești), Cătălin Becheru, antrenor înot (București), Alin Larion, antrenor de atletism (Constanța), Doina Ona, profesor de pian (Deva), Olivia Papa, profesor de vioară (București), Dan Podeanu, antrenor scrimă (Craiova), Sebestyén Julianna, profesor de matematică (Târgu Mureș), și Veres László, antrenor judo (Târgu Secuiesc).

Laureații au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și un premiu în valoare de 8.000 de lei. Profesorii și antrenorii premiați de MOL România și Fundația pentru Comunitate, al optulea an consecutiv, au fost selectați dintre cele 216 de nominalizări primite, în perioada mai-decembrie 2017, din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi. La fel ca la edițiile precedente, numărul nominalizărilor a depășit cu mult numărul de premii acordate, însă ele pot fi actualizate și depuse din nou pentru edițiile viitoare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Invitata de onoare a Galei Premiilor Mentor a fost campioana olimpică la scrimă, Loredana Dinu, care le-a vorbit celor prezenți despre mentorat, despre rolul mentorului ei în cariera sa sportivă și în viață, antrenorul de scrimă Dumitru Popescu, laureat al Premiului Mentor în 2011. Nominalizările pentru cea de-a noua ediție a programului pot fi depuse până la 31 decembrie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close