Zitec se extinde la Braşov şi recrutează 20 de oameni în 2017

Unul dintre principalii producători români de aplicații online începe extinderea în ţară, cu un prim birou în Braşov.

Până la finalul acestui an, compania şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători. Zitec va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară şi se află deja în plin proces de recrutare. Pentru a aplica pe pozițiile de începători, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză.

Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minimum 2-3 ani de experienţă în dezvoltare web. Printre joburile disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer și Project Manager. „Pentru Zitec, calitatea echipei este esenţială, indiferent de oraşul în care ne extindem. Prin urmare, căutăm colegi pasionați, implicaţi, dispuşi să înveţe și să se perfecţioneze. Livrăm cele mai bune soluții clienților noștri, iar pentru asta avem nevoie de echipe de top. Brașov este primul oraș din țară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din București”, declară Alexandru Lăpuşan, CEO și fondator Zitec.

În cadrul companiei se utilizează tehnologii de top, precum PHP (Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Backbone, React, Node.js, cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL. Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov,  pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca în secţiunea de cariere a site-ului Zitec.

DESPRE ZITEC

Este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum și servicii de online marketing. Cu  o cifră de afaceri de patru milioane euro în 2016 și circa 40 la sută din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat prin referinţele primite din partea unor clienţi de top din România, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

La începutul anului, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiție, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piață, prin creșterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene și granturi, precum și activități susținute de creștere a portofoliului de clienți în Europa de Vest și SUA. Este singurul partener Amazon AWS Advanced Technology Partner din România și una dintre puținele firme româneşti certificate Microsoft ISV Gold și Microsoft Cloud Gold. Are cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România, a fost inclusă în Top 20 angajatori din IT, de către Revista Biz, și a obținut premiul Software Outsourcing Project of the Year, la Gala ANIS, în 2016, pentru soluția Depanero Back-Office. În 2017, serviciile livrate clientului Flanco i-au adus acestuia premiul Clientul anului.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close