Zitec se mută în casă nouă, la aniversarea a 15 ani de activitate

Lider pe piața IT din România, specializat în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, Zitec împlinește, în această lună, 15 ani de activitate, și inaugurează noul sediu al companiei, în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square.

Noul sediu poate găzdui o echipă de până la 190 de specialiști, într-un spațiu neconvențional, desfășurat pe o suprafață de 1.700 mp. Universul science fiction și spațiul cosmic sunt motivele principale pe care Zitec le-a folosit în designul noului birou. Echipa și-a dorit ca noul spațiu de lucru să transpună în elemente de decor ambiția de a crește prin inovație și curajul de a explora teritorii necunoscute.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În conceptul noului birou au fost folosite elemente caracteristice pasiunilor comune împărtășite de echipa Zitec: literatura, filmele SF și muzica. Conceptul a fost realizat de studioul de arhitectură Prographic, iar elementele grafice au fost concepute intern, de echipa de Graphic Design a Zitec. Ilustrațiile din spațiile de întâlnire au fost desenate de Andrei Moldovan, desenatorul revistei „Harap Alb continuă”, și Bogdan Chelaru, desenator al benzii desenate „Tinerețe fără bătrânețe”.

Printre elementele de decor inedite se numără spațiile dedicate momentelor de relaxare, de citit sau pentru o simplă pauză, la care se adaugă o zonă verde cu hamac și mușchi decorativi naturali, precum și o salină cu sare românească de Praid, decorată cu sare de Himalaya. „Spațiul în care ne petrecem o mare parte din zi este foarte important pentru noi. Pe de o parte, căutăm eficiența lucrului în echipă, iar pe de altă parte, ne dorim un mediu care să încurajeze creativitatea. Amenajarea unui birou care să răspundă pasiunilor și preocupărilor colegilor, dar și nevoilor de business, este o investiție importantă și pe termen lung, în echipa noastră. Nu în ultimul rând, am reușit să includem elemente inovatoare și am păstrat eficiența unei clădiri moderne”, declară Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Pentru mutarea în noul sediu, Zitec a colaborat cu societatea de avocați bpv Grigorescu Ștefanică pentru negocierea contractului de închiriere, iar conceptul de amenajare a fost implementat de echipa Mobexpert Office și coordonat de compania de consultanță imobiliară JLL, prin departamentul de Project & Development Services.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close