Banner

Afacere “la cheie”: Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză

Antreprenorii aflați în căutarea unei idei de afacere “testată” pot să intre în prima rețea națională de franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă în România și în străinătate.

Tariful de intrare în rețeaua de franciză Banca de Joburi, în calitate de francizat simplu, este de 15.000 euro + TVA, iar în calitate de francizat cu exclusivitate teritorială, este de 30.000 euro + TVA. La tariful de intrare în rețeaua de franciză se mai adaugă între 10.000 și 15.000 euro + TVA, suma necesară pentru amenajarea locației, achiziționarea bazei materiale necesară derulării activității, costurile cu închirierea unui spațiu și acoperirea cheltuielilor lunare anticipate pentru primele două luni de activitate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Extinderea rețelei de franciză reprezintă o nouă etapa importantă în activitatea Banca de Joburi. Implicarea noastră în dezvoltarea francizei a adus de la sine multe beneficii și în sarcina francizaților. Experiența dobândită în peste 15 ani de activitate ne-a dat impulsul să demarăm o nouă campanie de selecție a francizaților. Punem la dispoziția celor interesați un model de afacere în care bunăstarea materială se întrepătrunde cu satisfacția personală”, declară Mihail-Bogdan Filip, General Manager Banca de Joburi.

Cei care doresc să facă parte din rețeaua de franciză Banca de Joburi și să demareze o astfel de afacere pot face acest lucru prin accesarea formularului de înscriere online. Informații suplimentare despre franciză și despre rețeaua de franciză pot fi accesate aici sau pe e-mailul info@bancadejoburi.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share