Antreprenoarea Roxana Maftei deschide prima farmacie Tei în afara Bucureștiului

VIVO! Constanța va găzdui prima farmacie Tei și primul magazin Bebe Tei din provincie.

Bebe Tei va ocupă o suprafață de 1.750 mp, iar Farmacia Tei va avea la dispoziție un spațiu de 650 mp. Ambele magazine se vor deschide în octombrie. Parteneriatul cu Immofinanz reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare la nivel local a celor două branduri. Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experiență și cu o gamă de peste 8.000 de produse și medicamente comercializate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Lanţul de farmacii Tei şi magazinele Bebe Tei, contro­late de antreprenoarea Roxana Maftei, au finalizat pri­mul trimestru din 2018 cu o cifră de afaceri totală de 168,7 milioane de lei, în creştere cu două cifre faţă de perioada si­mi­­lară a anului trecut, potrivit ZF. Farmacia Tei a avut o cifră de afaceri de 102,7 milioane de lei, în creştere cu 25 la sută faţă de perioada similară a anului trecut, iar Bebe Tei a avut o cifră de afaceri de 66 milioane de lei, în creştere cu 40 la sută.

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Grupul deține un portofoliu imobiliar de circa 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăți.

Articolul anterior

Iași: Continental recrutează 250 de ingineri și specialiști IT

Articolul următor

VWR International, A.G. Radio Holding și Zitec sunt noii chiriași din Timpuri Noi Square

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share