Brașov: Cel mai mare târg de joburi, în martie, la Aro Palace

Human Resources Consulting, în parteneriat cu First Job School, organizează, în 30 și 31 martie, cel mai mare târg al locurilor de muncă din județul Brașov.

Evenimentul, care va avea loc la Hotelul Aro Palace, va reuni peste 50 angajatori din județul Brașov și nu numai, și pune la dispoziția participanților peste 500 locuri de muncă. Târgul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și angajaților care își doresc o nouă provocare profesională.

Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate și vizează atât poziții entry level, cât și top management, din turism, alimentație publică, IT, producție, administrativ, comerț și servicii. Angajatori precum Continental, Premium Aerotec, Tejis, Miele, Elmas, Emtech, Losan, Hotel Kronwell, Amigo&Intercost, Benchmark, Sit România, TDM, Aateq, Dewulf sau BMF Grup caută specialiști în diverse domenii. De asemenea, vor exista oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate, cu salarii ce pornesc de la 1.250 euro/lună, fără comision de recrutare, și pentru studenți sau absolvenți.

Human Resources Consulting este o agenție specializată în recrutare și servicii complete auxiliare recrutarii. Centrul educațional First Job School oferă o gamă largă de cursuri, adaptate cerinţelor actuale ale companiilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share