Un farmacist de 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice şi concurează de la egal la egal cu marile branduri internaţionale. Produsele preparate de Emanuel Lazăr, sub denumirea Eladerm, sunt prezente în aproape toate farmaciile din România şi vor ajunge în curând şi pe pieţele farmaceutice din Europa.

Emanuel Lazăr şi-a descoperit marea pasiune încă din clasa a VIII-a, iar datorită părinţilor lui, care deţineau o farmacie în oraş, a reuşit să-şi împlinească visul şi să-l transforme într-o carieră. Prima cremă preparată în laboratorul propriu din Alba Iulia a ieşit pe piaţă în 2014, în contextul în care de pe piaţa farmaceutică dispăruse o cremă foarte folosită de români. Produsul a avut mare succes, iar de atunci Emanuel Lazăr şi-a propus să creeze dermatocosmetice de calitate, produse 100 la sută în România, accesibile ca preţ, ca o alternativă la cremele străine mult prea scumpe. Unguentele pe bază de uree conţin 98 la sută ingrediente naturale şi tratează problemele pielii sensibile şi uscate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Este foarte greu să te lupţi cu marile branduri internaţionale, care investesc sute de milioane de euro, anual, în marketing. Cu toate acestea, nu m-am lăsat descurajat şi mi-am propus să analizez unde greşesc acestea, astfel încât să nu repet aceeaşi greşeală şi să vin cu ceva nou. După un studiu amănunţit, de aproape de doi ani, am ajuns la concluzia că multe dintre cremele similare, care se regăsesc pe piaţă, conţin componenţi în concentraţii mult prea mari decât recomandă specialiştii în domeniu. Am luat-o treptat, ca să nu fac greşeli, iar primul produs dermato-cosmetic l-am lansat în 2014. Cu un buget de marketing aproape zero, am reuşit să-l impun pe piaţa românească. Scopul meu a fost să produc creme cu un conţinut natural aproape de 100 la sută, iar preţul să fie mult mai mic decât concurenţa străină”, declară farmacistul albaiulian.

Produs farmaceutic nou, 100 la sută românesc

Gama Eladerm cuprinde șase produse, iar Emanuel Lazăr a lansat astăzi unul nou, creat în totalitate în laboratorul său din Alba Iulia. Este un produs pe care doreşte să-l impună şi pe pieţele din Europa. Loțiunea micelară Micelium de la Eladerm este disponibilă în trei variante: 100, 250 şi 500 ml. Produsul curăţă rapid impurităţile, chiar şi machiajul rezistent la apă, este recomandat pentru toate tipurile de ten şi nu conţine parabeni sau coloranţi.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

78 de motive pentru care nu ar trebui “să te faci” farmacist

Câteva zeci de farmaciști care fac parte din grupul #SuntFarmacist, de pe…

Viață de chirurg: “Dintre toate specialitățile medicale, cele chirurgicale au fost mereu lăsate la urmă”

Dr. Laura Zarafin, medic secția ATI a Spitalului Colentina, consideră că riscurile…

Scrisoarea unui medic către ministrul Sănătății: “Înainte să avem un examen de rezidențiat mai exigent, e nevoie de o curățenie generală în sistemul universitar”

Un medic român îi răspunde dur, printr-o scrisoare deschisă, ministrului Sănătății, Sorina…

Președinta Colegiului Farmaciștilor din Iași: Farmaciile rămân fără angajați, fiindcă specialiștii refuză să lucreze pe salarii mizere

Farmaciile rămân fără angajați,  fiindcă mulți absolvenți ai Facultății de Farmacie aleg…