Generix Soft Group România le dă întîlnire viitorilor colegi la Târgul de Cariere din Cluj-Napoca, în 15-16 martie

Foto: Târgul de Cariere

Filiala locală a Generix Group – un pionier al folosirii SaaS în lanțul de aprovizionare, prezent în 60 de țări – vrea să-și completeze echipa din Cluj-Napoca cu specialiști pasionați de tehnologie.

Recrutorii companiei le dau întâlnire viitorilor colegi la Târgul de Cariere ce va fi organizat la Cluj-Napoca, la BT Arena, în 15-16 martie. În acest moment, Generix Soft Group România are disponibile roluri de Software QA Automation Engineer, QA Manual Tester with French, Developer & Technical Support, Full Stack Developer și Junior Developer. Mai multe informații despre oportunitățile de carieră oferite de Generix Group în România și despre activitățile companiei pot fi găsite aici.

Înființată în Franța, în 1990, Generix Group activează în România de la finalul lui 2020, atunci când a creat Generix Soft Group România, un centru de competență în inginerie software, cu sediul în Cluj. Cu peste 130 de angajați, Generix Soft Group România este un important centru tehnologic și un plămân economic pentru zona de nord-vest a țării. Are angajaţi cu competenţe în crearea de software și colaborează cu echipe de cercetare-dezvoltare din Franța, Spania și Canada.

Profesioniștii care se alătură Generix Group devin parte din echipe recunoscute pentru expertiza lor în domeniu, pasiunea pentru tehnologii inovatoare și abordarea orientată către client, și conduse de un obiectiv comun: obținerea succesului companiei pe excelență, pragmatism, inovație și colaborare.

Specialiștii cu experiență din companie sunt pregătiți să-și îndrume colegii mai noi pe parcursul întregii cariere. La sosire, aceștia au parte de un program de inițiere în muncă. De-a lungul carierei, se bucură de interviuri individuale, pentru a discuta despre obiectivele și dezvoltarea lor profesională, își pot extinde expertiza în domeniul produselor și al industriei prin Academia Generix, au șansa să se perfecționeze în noi tehnologii și metodologii și își pot îmbunătăți competențele cu ajutorul bazei de cunoștințe profesionale proprii din Generix Group.

Peste 6.000 de companii din întreaga lume utilizează soluțiile Generix Group. Cei peste 800 de angajați ai companiei oferă zilnic asistență pentru clienți, dintr-o gamă largă de sectoare – de la bunuri de consum, bunuri de lux, comerț cu amănuntul, la aeronautică și industria auto -, pentru gestionarea fără bătăi de cap a comenzilor clienților, de la actul de cumpărare până la livrarea finală. În portofoliul Generix Group apar nume “grele”, precum Carrefour, Danone, FM Logistic, Fnac-Darty, Domino’s Pizza, Essilor sau Ferrero.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share