Virgil Botan va conduce fabrica de producție de țeavă de oțel sudată elicoidal a companiei Hatboru Romania.
Noul director general al fabricii din Giurgiu are o experienţă de peste 20 de ani la nivel de management în domeniul producției și a deţinut roluri la Ruukki, Sanex, Kern-Liebers și Laromet.
Cel mai nou proiect de acest tip în domeniul producției din România, după o investiție de 10,5 milioane de euro, Hatboru intenționează să angajeze peste 100 de operatori de mașini și specialiști în deformări plastice, sudură și control nedistructiv.
- Simona Paraschiv (Asociația InspirAction): „Suntem liantul dintre mediul academic și cel de business, formând tinerii de care companiile au mare nevoie”
- [People&Culture in Tech]: Inovație în stilul Silicon Valley – Andrei Bumbu, Engineering Manager, Creative Cloud, despre Garage Week la Adobe
- HR-ul în 2025: ce va rămâne la fel și ce se va schimba
Hatboru Romania produce la Giurgiu țeavă de oțel sudată elicoidal, cu diametre exterioare de până la 2.540 mm, care va fi acoperită anticoroziv la exterior și la interior și asigură caracteristici tehnice care cresc durata de utilizare a conductelor realizate cu această țeavă. Țeava produsă în Giurgiu va fi folosită pentru conducte de gaze naturale, țiței, produse petroliere, aducțiuni de apă, canalizare, termoficare, construcții de drumuri și poduri, consolidări de maluri și extinderi de porturi.
“Fabrica Hatboru Romania utilizează cele mai moderne tehnologii pentru producția și acoperirea țevilor și asigură o capacitate de producție și un nivel de automatizare care face țeava produsă la Giurgiu competitivă la nivel internațional”, a declarat Virgil Botan, director general Hatboru Romania.
Noua unitate de producție Hatboru Romania ușurează accesul clienților la produse care înglobează tehnologii de ultimă oră și va avea în portofoliu produse de export, cu ajutorul cărora România să devină un jucător semnificativ pe piața infrastructurii energetice din regiune. Odată cu începerea producției, Hatboru Romania își crește aria furnizorilor și partenerilor de la materie primă și până la logistică.