Luxoft România a ajuns la 2.000 de angajați și caută să recruteze încă 150, până la finalul anului

Una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, Luxoft România a ajuns la un total de 2.000 de angajați în București și în țară. 500 dintre ei au ales să lucreze exclusiv de acasă.

Luxoft România a fost una dintre primele companii de pe piața locală care au implementat un sistem de lucru 100 la sută remote pentru angajați actuali și viitori. În decembrie 2020, a deschis primele poziții permanent remote și a angajat până acum peste 300 de programatori, în urma unui proces de recrutare integral la distanță, și a reușit să-și extindă echipa în afara Bucureștiului, în Cluj, Iași, Timișoara și Brașov.

“În tot ce a presupus adaptarea la munca de acasă, am depus eforturi pentru a implementa politici avantajoase pentru toate grupurile de angajați și după pandemie. Am păstrat un dialog continuu cu echipele Luxoft România pentru a întelege care sunt preocupările, grijile și nevoile lor și pentru a adopta, în consecință, fluxuri și programe de lucru adaptate preferințelor lor. Ne bucurăm că am reușit astfel să consolidăm și extindem echipa și în afara Bucureștiului”, spune Monica Mardare, director HR Luxoft România.

Monica Mardare, director HR Luxoft România.

Luxoft România a investit în dezvoltarea profesională a angajaților, iar unele dintre cele mai accesate programe interne în perioada pandemiei au fost Internal Mobility și Centrul de Training, platformă de reskilling și upskilling care le oferă angajaților posibilitatea de a-și construi o nouă direcție profesională în companie.

Anual, peste 350 de angajați Luxoft România beneficiază de programe de formare profesională pentru îmbunătățirea sau dobândirea unor abilități noi. Ei optează în general pentru programele de Leadership, Software Development, Software Administration, DevOps, Script Languages, programele de soft skills și cele pentru dezvoltarea profesională a celor ce se află la începutul carierei, precum Corporate Junior Program.

Detalii despre posturile disponibile la Luxoft România sunt disponibile aici.

DESPRE LUXOFT ROMÂNIA

Este parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor de servicii de tehnologie informațională business-to-business. Prezentă pe piață din 2008, prin achiziţia ITC Networks, are 2.000 de angajați și oferă servicii de software development pentru clienți locali și globali din domeniile telecom, financiar şi auto. La nivel internațional, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 41 de centre specializate şi are aproape 13.000 de angajaţi în 22 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

Informații despre serviciile oferite de Luxoft România sunt disponibile pe Facebook, Instagram, LinkedIn și pe site-ul companiei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share