Unul dintre cei mai mari producători din domeniul alimentar din lume l-a numit pe Arman Sutbayev în funcția de Market Director pentru România, din luna august. El o înlocuieşte pe Geanina Băbiceanu, care a fost promovată în funcția de General Manager al Royal Canin Italia.

Arman Sutbayev se alătură echipei Mars România din poziția de Market Director East CEAB & Turkey Mars Wrigley Confectionery. În noul rol, va conduce cea mai mare piață a unității Multisales Central Europe, din care fac parte și Cehia, Ungaria și Slovacia. Va coordona o echipă de peste 200 de asociați – așa cum sunt numiți angajații Mars – și va fi responsabil de implementarea strategiei de business pentru toate segmentele companiei din România – alimente, gumă, ciocolată și hrană de animale.

Arman Sutbayev are o experiență profesională de peste 16 ani în vânzări și marketing. S-a alăturat companiei Mars în 2014, ca director de vânzări al Wrigley Kazahstan, a transformat direcția business-ului pe segmentul de gumă și a coordonat procesul de integrare a distribuitorilor Mars și Wrigley. În 2017, a fost numit Market Director pentru regiunea de est a unității Central Eurasia, Belarus and Turkey, și s-a alăturat echipei de leadership.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

În ultimii trei ani, cele zece piețe pe care le-a gestionat au înregistrat o creștere susținută, cu o dublare a business-ului din Uzbekistan și ani consecutivi de creștere cu două cifre procentuale pe piața din Belarus. Înainte de a face parte din Mars, Arman Sutbayev a petrecut zece ani în compania P&G, unde a dobândit experiență în departamente ca Field Sales, National Accounts, Market Strategy & Planning și Category.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala locală este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe. Cu 540 de angajați, organizația din Europa Centrală operează în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Cu vânzări de circa 35 de miliarde de dolari, Mars, Incorporated este un business global, care produce mărci precum M&M’s, Snickers, Twix, Milky Way, Dove, Pedigree, Royal Canin, Whiskas, Extra, Orbit, 5™, Skittles, Uncle Ben’s, Mars Drinks și Cocoavia. Mars oferă și servicii medicale veterinare, ce includ Banfield Pet Hospitals, Blue Pearl, VCA și Pet Partners. Cu sediul în McLean, VA, Mars operează în peste 80 de țări și are peste 125.000 de angajați.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

A&D Pharma: CEO-ul Robert Popescu părăsește compania, după 10 ani

În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO…

Ex-vicepreședintele executiv al Bancpost este noul şef al riscului la Patria Bank

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…