Hotelul Bradul a fost renovat într-un timp record – trei luni și jumătate – și își întâmpină oaspeții cu 59 de camere complet renovate.
Noul design, inspirat de atmosfera de conac de odinioară, folosește esențe naturale prețioase, precum stejarul auriu (folosit atât la pardoseală, cât și la mobilier), marmura de Carrara și granitul Chocolate Brown, din Brazilia, ce înnobilează designul băilor și al holurilor.
Pentru renovarea Ana Hotels Bradul s-au folosit 1.280 mp de marmură și peste 1.700 mp de lemn (stejar auriu), pentru pardoseli, tavane și tâmplărie. Oaspeții vor beneficia de acces gratuit la facilitățile Sport Wellness Spa (piscină, saune, jacuzzi, hot tub exterior, sală de fitness, zona de relaxare) și vor putea servi micul dejun în Restaurantul Altitude, renovat la finalul lui 2015.
Cu o îndelungată tradiție în Poiana Brașov, ce datează de la începutul anilor ‘60, hotelul Bradul a intrat în portofoliul Ana Hotels în 1996. Este situat la baza Masivului Postăvaru, în imediata apropiere a pârtiei Bradul și a telecabinei Capra Neagră, operate de Ana Teleferic. Compania Ana Hotels deține, în Poiana Brașov, hotelurile Sport și Bradul, clasificate la 4*, și hotelul Poiana, clasificat la 3*.
Ana Teleferic, ce face parte tot din grupul Ana Hotels, administrează și operează mai multe instalații de transport pe cablu, aflate în proprietatea sa din Poiana Brașov și Brașov: Telecabina Capra Neagră, Telecabina Kanzel, Telegondola Postăvarul, Teleschi Kanzel, Teleschi Ruia, Teleschi Subteleferic, Teleschi Stadion, Teleschi Bradul, Telecabina Tâmpa din Brașov. Ana Teleferic administrează și Telescaunul Ruia și Telescaunul Lupului.
În 2015, Ana Hotels a devenit prima companie românească de ospitalitate după cifra de afaceri. În 2016, aceasta a urcat la 31,5 milioane de euro, o creștere de 9,6 la sută față de 2015. Portofoliul companiei include, în afara celor trei hoteluri din Poiana Brașov, hotelurile Athénée Palace Hilton și Crowne Plaza, în București, și hotelul Europa, în Eforie Nord.