Sandline vrea să cucerească America și deschide primul birou peste Ocean

Până la finalul anului, compania fondată de Radu Stănescu va deschide un birou în Maryland, unul dintre punctele “fierbinți” ale industriei dedicate  securității cibernetice.

Prezența Sandline – companie care propune servicii integrate, dedicate vulnerabilităților curente de securitate, tehnici de exploatare și dezvoltare software – în Maryland nu va fi deloc întâmplătoare. Aici funcționează peste 350 de companii specializate în domeniu, ce deservesc cele mai importante instituții guvernamentale din SUA. Maryland este și un hub cu rol în accelerarea și incubarea companiilor high-tech, fiindcă asigură un climat bazat pe cercetare și inovare în tehnologie, și, în special, în securitatea informațiilor. “Găzduiește” Centrul de Excelență în Securitate Cibernetică Națională, dar și resurse umane specializate în ingineria informațiilor, dezvoltare software și analiza securității informaționale, și oferă acces la peste 30 de hub-uri și parcuri de cercetare.

Între 18 și 20 iunie, Radu Stănescu a reprezentat compania la cel mai important eveniment dedicat atragerii investițiilor din SUA. Organizat în Washington DC, SelectUSA Investment Summit a reunit peste 3.000 de invitați, aflați în căutarea unor oportunități pentru dezvoltarea liniilor de business. “Extinderea Sandline în SUA va fi o nouă validare a competențelor pe care compania noastră le oferă, într-unul dintre cele mai importante domenii de interes global. Participarea la SelectUSA Investment Summit a stat sub semnul celor trei zile intense, dedicate tendințelor, încheierii parteneriatelor de afaceri și strategice, stabilirii coordonatelor prezenței locale și atragerii investiției care să susțină următoarele etape în dezvoltarea companiei”, declară Radu Stănescu.

Cele trei ediţii anterioare ale Summit-ului au atras mii de investitori străini. Ediția din 2016 a avut peste 2.600 de participanţi, inclusiv investitori de pe 70 de pieţe, organizaţii pentru dezvoltare economică din 52 de state şi teritorii, şi 22 de şefi de misiuni diplomatice. Foşti participanţi au anunţat, pentru perioada 2014-2016, noi proiecte de investiţii în valoare de 20,6 miliarde. Cele 17 companii românești care au participat la ediția din acest an s-au bucurat de susținerea Ambasadei SUA în România, prin ambasadorul Hans Klemm (foto, alături de Radu Stănescu), atașatul comercial Joshua Burke și specialistul comercial Monica Eremia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share