Din 1 iunie, Sanofi Romania a numit-o pe Lidija Milicevic în funcția de director general al diviziei de vaccinuri, una dintre cele patru divizii de business ale filialei din România și Moldova.

De profesie medic și cu o experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică, dr. Lidija Milicevic s-a alăturat echipei Sanofi în 2018 și a ocupat funcția de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru țările adriatice, non-EU (cinci țări).

Absolventă a Universității de Medicină din Belgrad, Lidija Milicevic și-a început activitatea profesională ca medic generalist în Belgrad. Din 2002, s-a alăturat companiei farmaceutice Stada, unde a ocupat diverse funcții, cu responsabilitate crescândă, în departamentele de vânzări și marketing. Și-a desăvârșit pregătirea profesională și a acumulat experiență după ce a lucrat în arii terapeutice diverse și a coordonat echipe regionale.    

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Sanofi Pasteur, divizia de vaccinuri a Sanofi, oferă soluții de imunizare pentru tot parcursul vieții: de la sugari, copii, adolescenți, până la adulți și grupe de persoane aflate la risc. Portofoliul disponibil în România oferă protecție împotriva unor boli infecțioase precum difterie, tetanos, tuse convulsivă, hepatită A și B, poliomielită, și împotriva unor afecțiuni invazive cauzate de Haemophilus influenzae tip b (Hib), rabie, febră tifoidă, febră galbenă și gripă sezonieră.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sanofi Romania este unul dintre liderii industriei farmaceutice locale și are una dintre cele mai diversificate oferte de pe piață, ce include soluții pentru diabet și boli cardiovasculare, medicamente mature, vaccinuri, medicamente pentru boli rare, scleroză multiplă, oncologie și imunologie, soluții consumer healthcare (medicamente fără prescripție medicală, suplimente și dispozitive medicale). Grupul Sanofi are 100.000 de angajați în 100 de țări.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

A&D Pharma: CEO-ul Robert Popescu părăsește compania, după 10 ani

În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO…

Ex-vicepreședintele executiv al Bancpost este noul şef al riscului la Patria Bank

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…