UTI CFM angajează persoane cu specializări tehnice, în toată țara, și propune salarii care pot ajunge la 12.000 de lei

Lider de piață în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar, UTI Construction and Facility Management recrutează 100 de persoane cu specializări tehnice, în toată țara.

UTI CFM are acum peste 890 de angajați, în toate regiunile țării: București și Ilfov, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania, Ardeal, Banat, Moldova. “Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi, ingineri instalații electrice și mecanice, șefi de șantier și manageri de proiect. Salariile personalului de execuție pornesc de la 5.000 de lei net și pot ajunge la peste 7.000 de lei, în funcție de experiență și autorizările deținute. Pentru ingineri, șefi de santier și manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei și pot ajunge la 12.000, în funcție de studii, experiență și certificări. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, declară Cristian Costea, directorul general al societății.

Compania este deschisă și dornică să aducă în echipă studenți și absolvenți cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică și informatică, ingineria instalațiilor, inginerie mecanică și robotică, construcții) care vor să facă practică într-o companie românească de succes și să înceapă o carieră de viitor. Stagiile de internship sunt plătite, iar întreaga activitate de învățare la locul de muncă este coordonată de mentori cu experiență.

Pentru 2023, UTI UTI CFM estimează o cifră de afaceri record, de peste 77 de milioane de euro, luând în calcul contractele semnate. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de circa 45 de milioane de euro, iar creșterea puternică din ultimii ani este rezultatul unor investiții în tehnologie și infrastructură, dar și în formarea de echipe de specialiști în toată țara, care i-au permis să realizeze proiecte complexe și să-și consolideze și să-și extindă competențele.

UTI CFM este lider de piață în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar și se situează în top 5 furnizori de servicii de facility management. În 2023, derulează proiecte pentru mai multe aeroporturi din România: extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internațional Sibiu și a Aeroportului Internațional Satu Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internațional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din țară, pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Anul acesta, derulează și proiectul de modernizare a sistemului de transport public prin troleibuz din Târgu Jiu, unde va reabilita și va securiza clădirile administrative ale companiei de transport local și va înlocui rețelele de cabluri pentru troleibuze și substații electrice. UTI CFM se ocupă și de instalațiile pentru spitalul orășenesc care se construiește în Sinaia (instalații electrice, sanitare, termice, de ventilație și climatizare, de curenți slabi, de gaze naturale, de desfumare-presurizare) și furnizează servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica-Ecluza Română Porțile de Fier II), bănci, centre comerciale, spații de birouri și mall-uri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share