A&D Pharma primește undă verde de la Consiliul Concurenței, pentru achiziția a 46 de farmacii noi

Foto: ParkLake

Lanţul de farmacii Punkt, parte a Grupului A&D Pharma, şi-a întărit poziţia pe piaţă prin achiziţionarea şi integrarea a 46 de farmacii din reţeaua Belladonna.

Tranzacţia a fost aprobată de Consiliul Concurenţei, ceea ce marchează o nouă etapă în procesul de integrare a celor 46 de farmacii, proces care se va întinde pe parcursul mai multor luni. Ca urmare a achiziționării farmaciilor Belladonna din București, peste 180 de noi angajați se vor alătura Grupului A&D Pharma.

Cu o experiență de  circa 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma, parte din Dr. Max Group, este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, și oferă servicii integrate de import, distribuție și retail pentru produse farmaceutice. A&D Pharma operează în prezent trei linii de business: Mediplus, unul dintre liderii de piață în domeniul distribuției de produse farmaceutice, Sensiblu și Punkt,  cele mai importante lanțuri naționale de farmacii, și A&D Pharma Marketing & Sales, care oferă servicii producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share