Ana Radnev, Cristina Reichmann și Varinia Radu, desemnate Women Leaders de publicația internațională IFLR1000

Avocatele Ana Radnev, Cristina Reichmann și Varinia Radu, de la CMS România, au fost desemnate Women Leaders în clasamentul global din acest an al celor mai buni profesioniști ai dreptului, întocmit de publicația internațională IFLR1000.

Aflat la a patra ediție, ghidul din acest an este cel mai amplu de până acum și cuprinde peste 750 de avocate la nivel global, aproape dublu față de numărul de nominalizări făcute anul trecut. “Clasamentul internațional IFLR1000 Women Leaders cuprinde cele mai importante și mai proeminente avocate care activează în domeniile de drept pe care publicația noastră le analizează – tranzacții financiare, achiziții și fuziuni, contracte, licențe și proiecte de reglementare. Acest clasament reprezintă elita femeilor din avocatură, ce dețin o reputație profesională remarcabilă în jurisdicțiile în care acestea activează, cu o experiență bogată în tranzacții complexe sau care dețin roluri de management sau sunt coordonatoarele ariilor de practică în companiile pe care le reprezintă”, declară oficialii ILFR1000.

Ana Radnev este Partener și coordonatoarea practicii de drept financiar-bancar din CMS România, co-head al departamentului de finanțare sustenabilă. Cristina Reichmann este Partener şi coordonatoarea practicii de instrumente și servicii financiare, finanțări structurate și piețe de capital din departamentul financiar-bancar al CMS România, iar Varinia Radu este Partener și coordonatoarea practicii de energie, proiecte și construcții (EPC) din CMS România, coordonator adjunct al departamentului EPC din CMS pentru Europa Centrală și de Est.

Articolul anterior

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi-a ales Consiliul Director pentru următorul mandat

Articolul următor

Holcim caută 20 de absolvenți de liceu care vor să învețe meserie la Școala Tehnică

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share