Art Directors Club România are un nou Comitet Director

Noul Comitet Director al Art Directors Club România (ADC*RO), pentru urmǎtorii doi ani, este format din președintele Valentin Suciu (Creative Partner Jazz Communcation) și vicepreședinții Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries) și Șerban Alexandrescu (Asociat & Executive Creative Director Headvertising).

“Cine are nevoie de o asociație de creativi seniori, în vremurile pe care le trăim? Eu cred că toată lumea. Comunicarea, așa cum am făcut-o până acum, se schimbă profund în 2020. Nu am fost niciodată mai aproape unii față de alții, cu toate că suntem nevoiți să stăm la distanță. Nu am fost niciodată mai egali în fața unui dezastru economic, independenți sau multinaționale, freelanceri sau angajați. Pentru o industrie cu ego-uri mari, ce trăim azi este o oportunitate fără precedent de a colabora. Și este o ocazie pentru toți membrii ADC România să reinventeze modul în care colaborează, la fel cum se reinventează toată industria de comunicare. Așa că stay tuned”, declarǎ Valentin Suciu.

Valentin Suciu este ales pentru a doua oară președinte al board-ului. Între D’Arcy (agenția de unde a început, în 1999, să-și câștige reputația creativă) și Jazz (agenția co-fondată de el), a contribuit la proiecte remarcate în toate festivalurile importante de creație și de eficiență, de la aur la Cannes la Grand Effie. Proiectul lui de suflet este Toți pentru Magic Home.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Radu Pilat a început, în 2002, la creație, la McCann Erickson. După opt ani, multe premii și conturi precum Coca-Cola, BURN Energy Drink, Fanta, Sprite, Stella Artois, Golden Brau, Heineken, Tomi, Unilever, a acceptat provocarea Momentum de a deveni Chief Creative Officer. În 2012 și-a dorit ceva mai mult și a pornit într-o aventură antreprenorială: Heist Industries, singura agenție specializată în community marketing din România. În portofoliul Heist Industries se regăsesc branduri precum Desperados, Julius Meinl, Muller Dairy, Jaguar Land Rover și Băneasa Shopping City.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Șerban Alexandrescu și-a început cariera de copywriter la Graffiti/ BBDO, în 1994, apoi a devenit director de creație la Young & Rubicam. A fondat, în 1998, agenția Headvertising, primul “creative shop” din publicitatea românească. A fost vicepreședinte al Romanian Advertising Agencies Association și primul președinte al Art Directors Club of România. A predat scenaristică și publicitate la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. Din 2008, predă și la Școala ADC*RO.

Articolul anterior

UniCredit Bank donează 120.000 euro pentru achiziția de aparate de ventilație mecanică în două spitale și pentru acoperirea altor nevoi

Articolul următor

Circa 500.000 de salariaţi din România vor lucra de acasă cel puţin două luni

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share