Athénée Palace Hilton: turcul Aykut Korkmaz este noul director general

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria opitalității și de peste 14 ani în cadrul lanțului hotelier Hilton, Aykut Korkmaz îi ia locul lui Jan Thomsen la conducerea Athénée Palace Hilton București.

Aykut Korkmaz vine de la Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, unde a ocupat, timp de trei ani, poziția de manager. Anterior, a petrecut aproape zece ani la Londra, unde a fost, pe rând, director de Operațiuni la Hilton London Tower Bridge și Hilton London Kensington, apoi manager de hotel la Hilton London Heathrow Airport.

Korkmaz se alătură echipei Athénée Palace Hilton cu o experiență solidă, câștigată atât în cadrul lanțului Hilton, cât și în urma pozițiilor deținute în diferite hoteluri din Turcia și Egipt. Și-a început activitatea în domeniul ospitalității la scurt timp după terminarea studiilor în Administrarea Afacerilor, în cadrul Facultății de Științe Politice, la Universitatea din Ankara. “Sunt mândru să am oportunitatea de a conduce acest hotel, care reprezintă un adevărat punct de reper istoric al Bucureștului. Este o provocare interesantă să îmi desfășor activitatea pe o piață diferită și foarte dinamică, unde atât turismul de business, cât și cel de timp liber, sunt în continuă evoluție”, declară Aykut Korkmaz.

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul oferă cazare în cele 272 camere și apartamente, servicii premium de întâlniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un club de sănătate și fitness, și condiții rafinate de servire a mesei, în cele două restaurante, terasă și bar. După trei ani petrecuți în România, Jan Thomsen, fosul director general, a acceptat o nouă provocare, în Stockholm, unde va avea funcția de Area General Manager pentru Hilton Nordics.

DESPRE HILTON HOTELS & RESORTS

Cu peste 570 de hoteluri pe șase continente, Hilton Hotels & Resorts, brand al Hilton Worldwide, este o parte a programului premiat Hilton HHonors. Membrii Hilton HHonors care rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant, inclusiv o reducere exclusivă, care nu poate fi găsită în altă parte, Wi-Fi standard gratuit și facilități digitale precum check-in digital, cu selecția camerei, și Digital keys, disponibile exclusiv prin intermediul aplicației Hilton HHonors.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share