BCR: Anca Rarău devine consilier al președintelui băncii – Ionuț Stanimir, interimar în fruntea Direcției de Marketing

Foto: Nicu Cherciu / yourcluj.ro

Din luna iulie, Anca Rarău, directorul de marketing al BCR, va prelua funcția de consilier al președintelui Sergiu Manea și se va reloca în Cluj-Napoca, orașul natal. Ionuț Stanimir, directorul de comunicare al băncii, va asigura și coordonarea interimară a direcției marketing.

Anca Rarău (foto) are o experiență de peste 20 de ani în marketing. S-a alăturat Băncii Comerciale Române în 2012. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte de anvergură și a obținut, împreună cu echipele aflate sub conducerea sa, premii și distincții pentru eficiența campaniilor realizate, după ce s-a remarcat prin strategii și inițiative de marketing ce au constituit premiere pe piață. Absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Științe Economice, a urmat un EMBA la Conservatoire Nationale des Arts et Métiers din Paris și un master acordat de Academia de Studii Economice București. Anca Rarău își va continua activitatea în zona de consiliere și strategie de brand.

Ionuț Stanimir a preluat funcția de Director de Comunicare la începutul anului 2013, după ce a ocupat, timp de patru ani, poziția de Head of External Communication at BCR, iar anterior lucrase pentru grupul Erste. A fost manager de comunicare în cadrul Erste, între 2006 și 2009, și a coordonat, de la Viena, comunicarea Erste pentru țările din centrul și estul Europei.

 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share