BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Firma de consultanță în management și tehnologie a anunțat că își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate (CoE) din România.

Într-o lume a afacerilor digitale interconectate, numărul vulnerabilităților la adresa securității crește exponențial, iar BearingPoint își va ajuta clienții să-și continue activitatea în condiții de securitate. Portofoliul BearingPoint include securitatea cibernetică, securitatea aplicațiilor și securitatea IoT/Industry 4.0.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Reziliența cibernetică este un punct de interes major al Centrului de Excelență pentru Securitate, în condițiile în care cererea de servicii de securitate a informațiilor este în creștere la nivel global. Avem avantajul că există un flux continuu de talente dinspre universități spre comunitatea cibernetică din România. Aceste talente sunt, constant, la cel mai înalt nivel din Europa, așa cum s-a dovedit la Campionatul European de Securitate Cibernetică. România oferă deja stabilitate cibernetică în regiune și are succes în domeniile apărării împotriva amenințării cibernetice și al serviciilor de securitate externalizate”, afirmă Christian Gurny (foto), Partener BearingPoint România.

Sergiu Zaharia, șeful Centrului de Securitate Cibernetică, BearingPoint București este implicat de mulți ani în comunitatea internațională a securității cibernetice. “Cred că piața este mai mult decât pregătită pentru următorul pas în implementarea și operaționalizarea conceptelor de reziliență cibernetică de generație următoare. Comunitatea securității cibernetice din România este foarte avansată și, în prezent, atragem talentele de vârf care vor constitui coloana vertebrală a centrului nostru CoE”, declară Sergiu Zaharia.

La începutul acestei luni, BearingPoint a anunțat că va deschide un al patrulea birou în România, la Iași. Firma de consultanță în management și tehnologie are birouri în alte trei orașe: București, Sibiu și Timișoara.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share