Bloggerul cu un milion de minute vizualizate în Youtube, într-o lună

Ela Crăciun atinge un nou record personal în bloggosfera de parenting: un milion de minute vizualizate pe canalul ei de Youtube. Este pentru a doua oară când bloggerul anunță depășirea unui record de audiență, după ce, în urmă cu un an, a devenit primul blogger de parenting cu un milion de cititori pe lună.

Autoarea blogului elacraciun.ro folosește des video-urile pentru a comunica cu publicul său, fapt ce a dus la o creștere organică a canalului său de Youtube, la peste 20.000 de abonați. Printre cele mai vizualizate video-uri au fost cele care au ca subiect alegerea rechizitelor pentru întoarcerea la școală sau modul în care se pot alege cadourile de sărbători. Acestea au depășit 400.000 de vizualizări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Canalul Elei Crăciun are peste 150 de video-uri, structurate în mai multe categorii: #supermom, #jurnaldesarcina, #diy, #health și #cooking. În cele mai multe video-uri, filmează alături de fiica ei, Alesia, și de fiul ei, Alex. Ela așteaptă al treilea copil, iar acest lucru i-a oferit prilejul de a documenta fiecare eveniment din sarcină într-o nouă rubrică, intitulată #jurnaldesarcină. În plus, de peste patru luni, susține o rubrică cu același nume, la radio Itsy Bitsy. Video-urile din această rubrică sunt menite să explice transformările unei femei în timpul sarcinii și să ofere sfaturi medicale celor care au nevoie de ele.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share