Brico Depôt România are un nou CEO

Din 1 iulie, Adela Smeu va prelua rolul de CEO al companiei Brico Depôt România și îl va înlocui pe Christian Mazauric, care a fost numit CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela Smeu este în prezent director financiar în cadrul Brico Depôt România şi s-a alăturat companiei în 2015. Timp de opt ani, a fost director financiar în cadrul OBI Group, iar în trecut a deţinut funcţii la United Technology Corporation Paris şi PwC România. “Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piaţa din România şi ne dorim să fim şi mai aproape de clienţi, pentru a le oferi constant cele mai bune soluţii pentru amenajarea şi renovarea locuinţei”, declară Adela Smeu.

Actualul CEO, Christian Mazauric, s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani şi a deţinut funcţii de conducere în departamentele financiare şi operaţiuni din Franţa, Marea Britanie şi România, inclusiv director financiar al Castorama Franţa, director financiar al B&Q şi, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România. “Mi-a plăcut foarte mult perioada petrecută în România şi sunt mândru de realizările pe care le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului, împreună cu echipa. Sunt încrezător că Adela Smeu este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania, alături de echipa excelentă pe care o avem aici”, afirmă Christian Mazauric.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grup de retail home improvement din Europa, cu peste 1.100 de magazine în zece ţări de pe continent.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share