Cel mai longeviv director din industria farma pleacă de la conducerea companiei pe care a condus-o 17 ani

Petru Crăciun, 51 de ani, omul care timp de 17 ani a condus companiile grupului Cegedim în România (Cegedim Customer Information – unul din cei mai mari furnizori de studii de piaţă dedicate industriei farmaceutice şi Cegedim Rx – furnizor de software şi servicii pentru medici şi farmacii), îşi va încheia mandatul de la conducerea acestora, din 1 aprilie.

În locul lui Petru Crăciun (foto) va veni Gabriel Cernica, în prezent director executiv CHS în cadrul Cegedim Rx. Gabriel Cernica are peste zece ani experienţă în cadrul grupului Cegedim şi peste 20 ani experienţă pe piaţa locală. El va prelua conducerea companiilor Cegedim care lucrează pentru piaţa locală, scrie ZF.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Petru Crăciun a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti şi ulterior Executive MBA la Asebuss Bucureşti. După o scurtă experienţă ca farmacist, a fost câţiva ani asistent universitar la Catedra de Fizică şi Informatică Farmaceutică în cadrul Facultăţii de Farmacie Bucureşti. La mijlocul anilor `90 a ales calea antreprenoriatului și a fondat prima companie de cercetare a pieţei farmaceutice din România. În ultimii 17 ani, a coordonat activităţile grupului Cegedim în România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share