Cel mai mare salariu introdus în comparatorul de salarii Salario, în septembrie: 34.000 de lei net

În septembrie, 34.765 specialiști și-au introdus veniturile în Salario, comparatorul de salarii marca eJobs, din totalul de 268.325 de salarii declarate până acum.

Cel mai mare salariu introdus luna trecută a fost 34.000 de lei net, pentru poziția de director general. Posturile cu cele mai mari salarii medii nete sunt cele de director IT, Country Manager și judecător. Angajații care câștigă cele mai mici salarii medii nete ocupă poziții ca agent de pază, barman sau casier.

Orașul pentru care s-au introdus cele mai multe salarii în septembrie a fost București – 13.281. Aici sunt și cele mai mari salarii medii nete: 4.500 de lei. Urmează Timișoara, Cluj-Napoca și Sibiu (4.000 de lei) și Brașov (3.500 de lei). Orașele cu cele mai mici salarii medii nete sunt Reșița, Câmpina (2.600 de lei), Alexandria, Pașcani și Bârlad (2.500 de lei).

Cele mai mari salarii medii nete sunt în IT Software, management, Project Management, IT Hardware și cercetare/ dezvoltare, în vreme ce în coada clasamentului apar HoReCa, Call Center/ BPO, secretariat, merchandising și industria textilă. În septembrie, cei mai “curioși” au fost profesioniștii din IT Software, cu 3.628 salarii introduse în Salario.

Articolul anterior

Adio, dosar cu şină! Instituţiile nu mai pot solicita copii ale actelor

Articolul următor

Kids in Business: De la gestionarea insolvențelor, la educație antreprenorială pentru copii

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share