Charlie Ottley va descoperi frumusețile Dunării la bordul unei Dacia Duster

Producătorul și prezentatorul britanic al documentarelor “Wild Carpathia” și “Flavours of Romania”, va începe, în curând, un nou proiect, și va avea ca partener în viitoarele sale peripluri un vehicul Dacia Duster 4×4.

Acesta îl va însoți într-o nouă aventură, care va aduce în atenția telespectatorilor din numeroase țări ale lumii frumusețea sălbatică și biodiversitatea Dunării. “În ultimii zece ani, am folosit vehicule Duster pentru deplasarea echipei noastre, iar ele au apărut în multe dintre episoadele serialului Wild Carpathia. Dacia este o marcă românească emblematică și în această calitate reprezintă asocierea perfectă pentru noi în demersurile de a promova România și de a prezenta publicului larg patrimoniul natural al acestei țări minunate, dar încă prea puțin cunoscută”, spune Charlie Ottley.

”Ambasadorul britanic al României sălbatice”, așa cum a ajuns să fie cunoscut Charlie Ottley, a primit cheile Duster-ului care îi va fi de acum înainte tovarăș de drum chiar la sediul mărcii din București. Luna trecută, Charlie Ottley a primit Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, din partea președintelui României, în semn de “apreciere pentru contribuţia importantă avută la promovarea imaginii ţării noastre, pentru înţelegerea şi interesul manifestate faţă de civilizaţia şi cultura românească”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share