Cluj-Napoca: “Cadou” pentru masteranzii la Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor – o vizită la Porsche

Pentru studenții masterazi bursieri ai programului de studiu Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor, anul universitar 2018-2019 a debutat  cu o vizită la Porsche Stuttgart, realizată cu sprijinul Porsche Engineering România și al Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Studenții au avut ocazia să viziteze muzeul Porsche, care sărbătorește 70 de ani de la înființarea brandului, cu o expoziție complexă care ilustrează istoria automobilelor de serie și a celor de curse. Linia de asamblare finală a fost atracția majoră din cadrul acestei vizite. Studenții au putut vedea fluxul complex de producție, de la atelierul de vopsitorie și până la livrarea automobilului în forma solicitată.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Studenții înscriși în programul Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor, susținut de Porsche Engineering, au la dispoziție multiple oportunități de pregătire practică. Compania organizează numeroase vizite de lucru la biroul local din Cluj și a sponsorizat deplasări ale studenților la fabrica Porsche din Germania. Studenții se pot înscrie și în programe de internship și să lucreze în proiecte de cercetare, sub îndrumarea inginerilor cu experiență de la Porsche Engineering. În primul an de masterat, studenții au petrecut peste 300 de ore de internship în subsidiara locală și peste 50 de ore de cursuri aplicate, și au lucrat la un proiect amplu de cercetare, menit să dezvolte un prototip de baterie pentru vehicule electrice.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share