Cluj-Napoca: Studenții de la UBB, în finala Harvard International Consulting Competition

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) vor fi prezenţi, în premieră, în 22 aprilie, în finala Harvard International Consulting Competition, o competiţie internaţională de studii de caz în domeniul managementului.

Echipa formată din studenţii Éltes Rita, Géger Gyopár, Kelemen Kincső, Deák Péter şi Szabó Norbert, coordonaţi de conf. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel și asist. drd. Rácz Béla Gergely, au trecut cu succes, în 5 aprilie, de etapa de calificare a competiţiei, în cadrul căreia au elaborat o strategie privind introducerea unui serviciu ultra low-cost pentru compania aeriană Delta Air Lines.

Organizată de Harvard College Consulting Group, din cadrul Harvard University, etapa finală va reuni, la Cambridge, MA (SUA), echipe studenţeşti de la cele mai importante universităţi ale lumii. Pe lângă premiile pe care le pot câștiga, studenţii vor avea şansa de a intra în contact cu reprezentanţii altor universităţi, dar şi cu angajatori de top.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share