Clujenii de la AROBS achiziționează două companii din Benelux

Furnizorul de soluții IT AROBS Transilvania Software are două filiale noi, în Olanda și Belgia: CoSo by Arobs B.V. și CoSo by Arobs BVBA. Cele două companii sunt evaluate la 1,3 milioane de euro și au zece angajați.

Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele oferite de AROBS în domeniul managementului flotei, automatizării proceselor și software-ului educațional. Alpega (fostul Wolters Kluwer), Emerson, BASF și Schneider sunt printre cei mai importanți clienți ai CoSo. “AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare”, declară Voicu Oprean, CEO AROBS.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Unul dintre liderii de piață în dezvoltarea de produse și servicii software, cu un portofoliu de clienți din 14 țări de pe trei continente (Europa, America și Asia), AROBS oferă soluții pentru industrii precum turism, transporturi, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, servicii financiare, sănătate, automotive sau retail. În 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București, plus filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Articolul anterior

Timișoara: Primii angajați s-au mutat în noile birouri din clădirea ISHO Office

Articolul următor

Știi ce lipsește din anunțul tău de angajare?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share