Compania de ridesharing BlackCab are un nou Country Manager: un manager cu peste 20 de experiență în IT&C

Dan Boabeș, manager cu peste 20 de ani de experiență în telecomunicații și IT,  a fost numit Country Manager al companiei care oferă servicii premium de transport alternativ în București, Timișoara, Cluj și Constanța. Managerul a preluat noua funcție în luna mai.

Dan Boabeș a înființat companii precum SimPlus, un agregator de plăți prin intermediul telefonului mobil, CityLink, furnizor de servicii de car sharing, sau proiectul de sănătate mintală și well-being 4mind.ro.

Printre obiectivele noului manager se numără creșterea cotei de piață, consolidarea poziției de lider pe segmentul premium B2B, creșterea profitabilității, extinderea activității în cele mai mari orașe din țară și atragerea unor surse de finanțare pentru susținerea obiectivelor.

BlackCab oferă acum servicii în București, Timișoara, Cluj și Constanța și își propune ca până la finalul anului să acopere cele mai mari opt orașe din punctul de vedere al populației. Și ca urmare a creșterii prețului la combustibil, compania se pregătește ca la finalul lui 2023 să aibă o parte semnificativă din flotă complet electrică.

“În ultimii ani, domeniul ridesharing-ului a cunoscut o degradare accelerată a calității serviciilor și vom face tot posibilul ca acest efect să nu se regăsească și la BlackCab. O relație corectă cu șoferii și oferirea unor servicii de încredere și sigure către clienții finali pot asigura un echilibru corect și stabil”, crede Dan Boabeș.

Profilul clienților BlackCab este format din companii (cei mai mulți dintre directorii executivi ai celor mai mari 500 companii din România folosesc serviciile sale) și din persoane fizice care caută acces periodic la servicii de transport de calitate.

Articole din aceeași categorie
Total
6
Share