Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin are cinci vicepreședinți noi

La aproape trei ani de la înființare, CONAF, prima și singura confederație patronală care sprijină dezvoltarea și promovarea culturii antreprenoriale feminine din România, are cinci membri noi în Consiliul Director.

Camelia Șucu (fondator ClassIn), Alina Gamauf (director de resurse umane și membru în comitetul executiv Carrefour România), Anca Anton Damour (membru în board-ul One United Properties), Loredana Apreutese (General Manager International Alexander) și Alina Paul (CEO D.O. Security) vor ocupa poziția de vicepreședinte în CONAF.

CONAF este singura confederație care susține și promovează antreprenoriatul feminin și care are ca obiectiv apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice și culturale ale femeilor de afaceri în relaţiile cu autoritățile publice şi dezvoltarea unor relaţii de afaceri. CONAF a inițiatPactul pentru muncă și Pactul pentru educație antreprenorială, cel mai amplu program de conștientizare și responsabilizare pentrueducație și o piață a muncii echilibrată, ca resurse principale in dezvoltarea mediului de afaceri si a societatii din România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share