Informaţii şi educaţie despre vin şi un nou mod de a înţelege gastronomia românească, în cuvinte pe care le folosim în fiecare zi – aceasta este promisiunea lui Cezar Ioan, autorul cărţii „Connaisseur fără ifose / Tot ce ai vrea să ştii despre vin. Şi ceva în plus”, publicată de Editura GastroArt.
„Pentru mine, gastronomia (din care face parte şi vinul) e proiect de ţară serios, în sensul că re-cunoaşterea şi dezvoltarea acestei culturi neglijate pot aduce imagine bună de ţară şi plusvaloare economică, și pot contribui într-un mod important la refacerea ţesăturii societăţii”, spune Cezar Ioan, care dă ca exemplu economiile mai dezvoltate în domeniu, precum cele ale Franţei, Italiei, Spaniei sau Greciei.
Construită ca un „manual amical”, pentru începători şi profesionişti, cartea distilează experienţa dobândită de autor în 17 ani de activitate în domeniu, ca jurnalist fondator al revistelor Connaisseur şi Vinul.ro şi organizator de concursuri, campanii de promovare şi evenimente de profil. „Cele câteva porunci (cam zece) ale băutorului de vin”, “Cum scoatem banii din buzunar pentru vin”, „Chiar – cât costă vinul bun la magazin. Dar la restaurant” – sunt câteva dintre titlurile celor 20 de capitole ale cărţii.
Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele