Doingbusiness.ro: rEvoluția digitală ajunge la Craiova

Antreprenorii din Dolj și din județele învecinate participă joi, 12 octombrie, la Craiova, la cea de-a 6 editie a proiectului national Business rEvolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?. Evenimentul se va desfășura la Hotel Ramada Plaza Craiova, de la ora 9.

“Oportunitățile nu se întâmplă pur și simplu, ci le creezi. Invităm antreprenorii din Craiova să conștientizeze pe deplin oportunitățile create de lumea digitală, în condițiile în care revoluția digitală pare să fie cel puțin la fel de importantă ca scrisul sau tiparul”, declară Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței.

Evenimentul de la Craiova aduce în fața oamenilor de afaceri tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital, identifică direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, și prezintă cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitală. Nu în ultimul rând, evenimentul identifică și analizează situația economică, dar și potențialul pieței locale. “Companiile de astăzi trebuie să dea dovadă de agilitate și să treacă prin propria revoluție, pentru a rămâne relevante, în următorii ani, cât timp Internetul și tehnologia au schimbat pentru totdeauna condițiile de afaceri”, crede moderatorul conferinței, jurnalistul economic Radu Soviani.

Conferința este structurată în trei sesiuni. Prima este dedicată analizei și previziunilor economice, strategiilor pentru un management performant și de optimizare a costurilor, dar și consultanței fiscale. Răspunde unor întrebări-cheie, precum: cum identificăm noi oportunități de business, cum putem optimiza costurile, prin soluții smart, adaptate fiecărui tip de business, cum impactează noile modificări fiscale bunul mers al afacerii și la ce trebuie să fim atenți când vorbim de activitățile fiscale din cadrul companiei. Speakerii acestei sesiuni vor fi Radu Soviani (analist și jurnalist economic), Dumitru Ion (CEO Kompass Romania și Doingbusiness.ro), Victor Vasile Voicu (manager Cloud & Hosting Data Center, Telekom România) și Alina Necșulescu (Tax Manager, KPMG România).

Cea de doua sesiune identifică inovația și digitalizarea ca punte între tehnologie și business-ul tradițional. Va răspunde întrebării esențiale: cum ne adaptăm strategia de marketing astfel încât să le oferim clienților experiențe noi, în condițiile transformării digitale și a noilor norme legislative (GDPR). Vor exemplifica, prin situații concrete, Tudor Galoș (Marketing Consultant – Tudor Galoș Consulting), Elena Badea și Alexandra Cernian (Valoria Business Solutions), iar Gabriel Vlăduț (președinte ARIES Oltenia) va prezenta statusul digitalizării în România și care sunt provocările și trendurile pe acest segment.

Cea de-a treia sesiune – un atelier care excelează prin interactivitate – identifică tendințele și provocările pentru domeniul resurselor umane, și va portretiza profilul noii generații dar și cele mai eficiente practici în atragerea, reținerea și recompensarea celor mai buni angajați.

Participarea la eveniment este gratuită (pentru doi reprezentanți din fiecare companie) iar înregistrarea se poate face aici, în limita locurilor disponibile. După conferința de la Craiova, seria Business rEvolution se va încheia cu ediția de la Târgu Mureș (28 noiembrie).

DESPRE DOINGBUSINESS.RO

Este un portal de afaceri ce oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele sale includ publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania, în variante print și online. Oferă servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Articolul anterior

Startup-urile din Timiș pot "câștiga" un birou gratuit în Vox Technology Park

Articolul următor

S1mona Halep și lecția despre muncă versus talent

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share