English Kids Academy (International House), premiată de Cambridge Assessment English

English Kids Academy (International House) București a fost desemnat “cel mai bun centru de pregătire” la categoria “abordare pas-cu-pas”, la prima ediție Preparation Centre Awards, organizată de Cambridge Assessment English, departamentul Universității Cambridge specializat în evaluarea și certificarea competențelor de limbă engleză.

International House, care a concurat cu 140 de școli, există în România din 2002, iar English Kids Academy este divizia specializată pe engleză, pentru copii și adolescenți. În anul academic 2016-2017, au fost înscriși 2.400 de copii, cu vârste între un an și 18 ani. 668 au dat examene Cambridge în mai 2017, cu rezultate remarcabile. “Examenele Cambridge este principalul instrument de măsurare a progresului obținut de elevii noștri, pe parcursul unui an academic. Prin intermediul lor, părinții se asigură că investiția în cursurile de engleză a meritat, întrucât fructele sunt vizibile și bine puse în lumină de rezultatele de la examene”, spune Mihai Laurențiu Gânj (foto), directorul International House.

Anual, peste 5,5 milioane de candidați din 130 de țări susțin un examen Cambridge English, recunoscut de peste 20.000 de universități, angajatori și instituții de stat din lume.

Articolul anterior

Cum schimbă digitalizarea tratamentul TVA pentru serviciile financiare?

Articolul următor

BT finalizează achiziția Bancpost, ERB Retail Services și ERB Leasing

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share