Banner

Ericsson are un nou Head of Market pentru Europa

Numit recent Head of Market pentru Europa și America Latină, Arun Bansal are o experiență tehnică și de business extinsă.

În cei peste 20 de ani petrecuți la Ericsson, Arun Bansal a lucrat cu piețe și unități de business cheie. A fost Head of Business Unit Network Products (iulie 2016-martie 2017) și Head of Business Unit Radio (mai 2014-iunie 2016). S-a alăturat echipei Ericsson în 1995 și a deținut diferite poziții de management în companie, inclusiv Head of Region South East Asia și Oceania și Country Manager în Indonesia și Bangladesh. “Aștept cu nerăbdare să aduc experiența mea clienților din Europa și America Latină. Noua noastră strategie și structură organizațională ne va permite să continuăm să oferim clienților tehnologii și soluții de înaltă performanță în regiune”, declară Arun Bansal.

Cele cinci noi delimitări în regiuni și trei zone de business ale Ericsson vor contribui la creșterea eficienței operațiunilor și la micșorarea timpului de lansare pe piață a produselor și serviciilor. Regiunea Europa și America Latină include Europa Centrală și de Vest, Zona mediteraneană (inclusiv Magreb, Libia și Israel), Europa de Est și Asia Centrală (inclusiv Rusia), și America Latină (inclusiv Caraibe). Ca parte a noii sale poziții, Arun Bansal va rămâne membru al echipei executive Ericsson.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share