Andrei Găman, fost manager regional pentru Europa Centrală și de Est în Microsoft, se alătură echipei FintechOS, unul dintre cele mai promițătoare startup-uri autohtone, condus de Teodor Blidăruș.

FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service), care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența clienților și să le ofere o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

După o carieră de peste 12 ani în Microsoft, cea mai mare parte alături de companii Enterprise din diferite sectoare de industrie (Financiar, Oil & Gas, Servicii), unde a dezvoltat și a implementat cu succes programe de tehnologizare împreună cu echipele internaționale pe care le-a coordonat, Andrei Găman va ocupa funcția de Regional Director, Eastern Europe la FintechOS.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

El va fi parte din echipa de management a companiei și va dezvolta echipa ce va furniza soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în centrul și estul Europei, bazate pe tehnologie FintechOS. Prioritățile sale vor fi consolidarea business-ului, prin asigurarea nivelului de satisfacție a clienților în fiecare moment al dezvoltării parteneriatului cu FintechOS, accelerarea expansiunii regionale, prin organizarea de programe si inițiative care să conducă la diversificarea soluțiilor de business bazate pe FintechOS și modului optim în care ele pot fi consumate, și extinderea echipei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Am găsit în FintechOS o misiune și un set de valori cu care mă identific, un set de tehnologii inovatoare și multă ambiție. Îmi propun să construiesc, alături de colegii mei, o cultură care să permită clienților și partenerilor noștri să folosească cu încredere tehnologia, pentru a transforma modul în care serviciile financiare sunt accesate și consumate”, declară Andrei Găman.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

A&D Pharma: CEO-ul Robert Popescu părăsește compania, după 10 ani

În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO…

Ex-vicepreședintele executiv al Bancpost este noul şef al riscului la Patria Bank

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…