Fundația Globalworth are un nou director executiv

Organizația non-profit prin care Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și-a propus consolidarea proiectelor de CSR ale grupului, o numește pe Georgiana Iliescu în funcția de director executiv.

“Grija pentru generațiile viitoare și pentru comunitățile cu nevoi speciale reprezintă două dintre cauzele ce mă inspiră în fiecare zi să dezvolt inițiative cu impact pozitiv la nivel social. Am fost întrebată de multe ori dacă mi-am propus să schimb lumea. Iar răspunsul meu este, de fiecare dată, că dacă nu poți să ajuți 100 de persoane, atunci ajută una singură, și cred că perseverența în ceea ce ti-ai propus să faci este puterea oamenilor de a construi un viitor mai bun”, declară Georgiana Iliescu.

Cu o experiență de peste 15 ani în implementarea și coordonarea de proiecte cu impact la nivel social, Georgiana Iliescu se alătură Fundației Globalworth pentru a consolida misiunea organizației de a construi, pe termen lung, proiecte pe cei trei piloni strategici – oameni, locuri și tehnologie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Georgiana Iliescu a fost Senior Project Manager în Fundația Vodafone România și membru în Consiliul de Administrație. În cei 12 ani alături de această organizație, a coordonat o serie de proiecte strategice pentru îmbunătățirea infrastructurii în diverse arii de activitate, precum renovarea centrelor de transfuzie sanguine sau dotarea și renovarea de spitale, și demersuri care promovează noile tehnologii. Pe lângă inițiative concrete în zona de educație, sănătate sau tehnologie civică, a implementat și proiecte de voluntariat și fundraising, a dezvoltat aplicații și programe interne de voluntariat corporativ și a coordonat proiecte dedicate construcției de locuințe sociale.

Georgiana Iliescu a fost și Coordonator de Proiect în Fundația Principesa Margareta a României, unde a pus bazele dezvoltării centrelor comunitare intergeneraționale și a contribuit la implementarea inițiativelor sociale în Fundația Rațiu România, în calitate de Community Manager.

Articolul anterior

Connections: Premiul I pentru inovație în logistică, cu doi roboți UiPath

Articolul următor

Edenred activează serviciul Apple Pay, pentru cardurile de masă Ticket Restaurant

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share