Groupama are un nou director național de vânzări

Ștefan Stavrositu va dezvolta și coordona activitatea de vânzări a unuia dintre cei mai importanți actori ai pieţei locale de asigurări.

În calitate de Director Național Vânzări și membru al Comitetului Executiv, Ștefan Stavrositu va contribui la dezvoltarea și implementarea strategiei de vânzări, precum și la realizarea obiectivelor specifice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu o experiență de 20 de ani în asigurări, Ștefan Stavrositu este licențiat în International Business & Economics, la Academia de Studii Economice din București, și este certificat în Sales & Marketing Management la The Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) și în Business Management la CODECS. Fostul director național vânzări al Groupama Asigurări, Julien Ramillion, se va îndrepta către o altă poziție la nivelul grupului Groupama, după patru ani în România.

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, oferă servicii de asigurare pentru peste 1,1 milioane de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Este parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu o istorie de peste 100 de ani și cu 32.600 de angajaţi care deservesc peste 13 milioane de clienţi la nivel global.

Articolul anterior

Liderul pieței  de distribuție a echipamentelor de siguranță și securitate are un nou director general

Articolul următor

Cum pierd companiile bani din cauza sistemului de management al performanțelor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share