HackTM 2017: Maratonul de programare de la Timișoara așteaptă peste 400 de participanți

Evenimentul organizat de Asociația Banat IT și Timișoara Startup Hub pentru pasionații de tehnologie – cel mai important de acest gen din sud-estul Europei – se va desfășura între 26 și 28 mai, în spațiile Cantinei Universității Politehnica din Timișoara.

Hackaton-ul de software și hardware se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja active în domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor dezvolta, sub îndrumarea mentorilor HackTM, proiecte inovatoare. Este un hackathon deschis, astfel că sunt încurajate idei de proiecte care să testeze abilitățile de programare și de design ale participanțiilor.

Ediția de anul acesta, a patra, va debuta cu conferința HackTalks, un sub-eveniment HackTM, în cadrul căruia speakeri și experți, invitați din țară și străinătate, vor aborda subiecte din zona noutăților tehnologice și a practicilor ce pot crește succesul afacerilor din domeniul IT. Desfășurarea efectivă a componentei de hackathon va însuma 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise își vor dezvolta proiectele. Evenimentul se va încheia cu premierea celor mai originale proiecte, în urma evaluărilor realizate de jurii specializate, și alegerea proiectului care va fi desemnat ca mare câștigător al HackTM 2017.

HackTM 2017 este un eveniment realizat de Asociația Banat IT și Timișoara Startup Hub, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara. Este dedicat comunităților IT locale și este organizat cu implicarea unei echipe de voluntari motivați și dedicați.

DESPRE ASOCIAȚIA BANAT IT ȘI TIMIȘOARA STARTUP HUB

Înființată de către un grup de profesioniști din domeniul IT, Asociația Banat IT este una dintre cele mai reputate organizații ale sectorului tech din vestul României. Activează pentru creșterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovării și potențialului de cercetare-dezvoltare, îmbunătățirea practicilor de afaceri și de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educație de natură tehnologică și de business, pentru cele mai diverse categorii de beneficiari. Timișoara Startup Hub este unul dintre primele spații de coworking din oraș și oferă, din 2013, un set divers de servicii startup-urilor, IMM-urilor freelancerilor și comunităților din domeniul IT și alte domenii conexe.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share