Hertz România deschide un birou în Iași

Liderul pieței de rent-a-car și unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere pe piața de leasing operațional inaugurează primul său birou din regiunea Moldovei.

Localizat în centrul orașului, în Piața Unirii nr. 6, biroul va oferi clienților din Iași și din regiune servicii de închiriere de mașini pe termen scurt și leasing operațional. Astfel, va asigura mobilitate pentru turiștii și companiile din zonă. “Avem motive importante să considerăm că orașul Iași și întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta, în următorii ani, datorită turismului în continuă creștere, dar și datorită investițiilor din partea companiilor locale și internaționale. Amazon este doar una dintre marile companii care au făcut, recent, investiții în această zonă, și se estimează că tendința va continua cu alți investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăți prezența în România pe piața de rent-a-car, dar și pentru a oferi serviciile de leasing operațional clienților din Iași și din împrejurimi”, declară George Asimakis, Country Manager, Hertz România.

Biroul din Iași va oferi servicii și celor care călătoresc în Iași, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3. Compania este prezentă în România în București, unde se află sediul central, Constanța, dar și în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services SRL) a fost înființată în România la începutul anului 2007, iar într-o perioadă scurtă a reușit să devină un jucător important pe piața de leasing operațional și management de flotă. Hertz Lease este o subsidiară a companiei Autohellas ATEE, companie deținută de Th. Vassilakis Group, care deține și francizele Hertz Rent a Car și Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croația și Ucraina. Autohellas ATEE este lider pe piață în Grecia și deține această poziție de un timp îndelungat, cu ajutorul flotei de 30.000 de unități.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share