Banner

Hidroelectrica oferă 23 de burse pentru studenții cu profil tehnic

Foto: Pandurul.ro

Luna aceasta, Speeh Hidroelectrica va organiza o selecție pentru acordarea a 23 burse private de studii pentru studenţi înscriși la cursuri de zi în anul universitar 2018-2019, în România.

Bursele Hidroelectrica vor ajunge studenți ai facultăților de profil energetic, hidroenergetic, electrotehnic, construcții hidrotehnice, economic, juridic și IT.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru studenţii facultăţilor cu profil energetic, hidroenergetic, electrotehnic şi electromecanic, sunt rezervate 15 burse (cinci sunt alocate pentru SH Porţile de Fier, câte trei pentru Bistriţa și Curtea de Argeş, două pentru Râmnicu Vâlcea și câte una pentru SH Haţeg și Sebeş). La studenţii facultăţilor cu profil de construcţii hidrotehnice, economic, juridic și IT vor ajunge opt burse: trei pentru studenți la construcţii hidrotehnice (SH Curtea de Argeş-UH Buzău, SH Cluj și SH Porţile de Fier-UH Târgu Jiu), două pentru cei de la finanţe-bănci/ contabilitate/ management economic (Departament Financiar, Departament Contabilitate) și câte una pentru domeniul IT (Departament IT şi Comunicaţii), management resurse umane (Departament HR) și Drept (Departament Juridic).

Solicitanții vor transmite la SPEEH Hidroelectrica – Departamentul Resurse Umane/ Serviciul Dezvoltare Personal, dosarul de înscriere, constituit din fișa de înscriere și o fotografie tip paşaport, copie după cartea de identitate, CV în format Europass, copii după diplome, atestate, certificate de participare la sesiuni de comunicări științifice, implicare în proiecte de cercetare și de voluntariat, adeverință de student, situația școlară, valabilă la data depunerii documentelor, două recomandări, semnate și datate de două cadre universitare. Data limită de depunere a dosarului de înscriere este 14 decembrie.

Dosarele de înscriere trebuie să fie depuse până în 14 decembrie, iar analiza fișelor de înscriere și a documentelor anexate este programată între 17 și 21 decembrie. Lista cu candidații admiși va fi comunicată în 7 ianuarie 2019, interviul de selecție se va desfășura între 14 și 18 ianuarie, în vreme ce contractele de acordare a burselor vor fi încheiate în 21-25 ianuarie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share