Lucian Mărgineanu, noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Continental l-a numit pe Lucian Mărgineanu în funcția de director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara, din 1 august.

Lucian Mărgineanu îi urmează în funcție lui dr. Ralf Luchs, care a ocupat această poziție timp de cinci ani și care își continuă activitatea în companie.

Lucian Mărgineanu este angajat al Continental din 2001. Face parte din echipa fabricii automotive din Timișoara de la înființarea acesteia, în 2006. În ultimii opt ani, a ocupat posturi de conducere în mai multe centre de producție Continental, în China și Cehia, iar înainte să revină în capitala Banatului, a fost director al fabricii din Novi Sad, Serbia.

“Mediul nostru de lucru este unul modern și implică echipamente, tehnologii și soluții avansate. Colegii mei își aduc contribuția zilnic la dezvoltarea industriei automotive și fabrică o gamă largă de produse pentru siguranța pasagerilor și pentru a le oferi noi experiențe la volan sau în interiorul mașinii.

Produsele noastre sunt furnizate pentru clienți din toată lumea, din rândul constructorilor de automobile. Valorile care stau la baza culturii noastre organizaționale sunt cele care ne definesc: încrederea, mentalitatea de învingător, libertatea de a acționa și solidaritatea. Continuăm să ne mărim echipa, să ne extindem portofoliul, să acționăm în direcția digitalizării și să rămânem conectați la viitorul mobilității care ne aparține”, declară Lucian Mărgineanu.

La Timișoara sunt fabricate peste 17 milioane de produse anual. Printre cele mai importante sunt unitățile electronice de control al sistemului de siguranță airbag, sistemele electronice de frânare și parcare, pedalele de accelerație cu circuit de reacție, unitățile de control pentru detecția mâinilor pe volan, atenuarea și stabilizarea verticală a suspensiei pneumatice, unitățile de control al servodirecție, unitățile de control pentru reglarea suspensiei și stabilizarea dinamică a sarcinii, unitățile de afișaj central de tip standard, sistemele de afișare pe parbriz și instrumente de bord. Fabrica a livrat peste 147 de milioane de componente clienților, în cei peste 15 ani de activitate. Centrul de producție s-a dezvoltat în direcția Industriei 4.0 și integrează echipamente și tehnologii precum sistemul inovator de stocare ori instalația de trigenerare.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share