Monica David a lansat primul joc de dezvoltare personală care te ajută să-ți îmbunătățești stilul de comunicare

Psihoterapeutul Monica David, fondatoarea Psychology Hub, a lansat primul joc de dezvoltare personală care te ajută să-ți îmbunătățești stilul de comunicare.

Cum mă văd ceilalți?!” are în centru comunicarea activă. Cu ajutorul unor carduri, care aduc în prim-plan toate tipurile de personalitate și comportament, participanţii comunică, verbal sau nonverbal, și creează conexiuni autentice, vulnerabile și sigure. Principalele trei beneficii ale jocului sunt faptul că descoperi noi laturi ale personalității tale, care până în momentul respectiv erau “blind spots”, te provoacă să exprimi lucruri pe care nu le-ai mai spus celuilalt și te ajută să-ți consolidezi încrederea în tine, atunci când ce știi despre tine este văzut și perceput și de ceilalți.

„Sunt psiholog și psihoterapeut de profesie, iar în cei 13 ani de experiență am învățat că oamenii ajung să se deschidă și să interacționeze autentic când se simt în siguranță. Spațiul psihologic securizant creat în cabinet și relația bazată pe încredere cu psihoterapeutul sunt elementele cele mai de preț într-un proces de vindecare, cunoaștere și descoperire de sine. Pornind de la munca de cabinet, mi-am propus să creez un instrument pentru care cei care doresc să-și îmbunătățească stilul de comunicare și să-și consolideze în mod sănătos relațiile”, spune Monica David.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share