Nandor Kuti, jucătorul lui U BT Cluj, a devenit atlet Under Armour

Ce legătură există între legenda fotbalului american, Tom Brady, campionul mondial la box, Anthony Joshua, campionul NBA, Stephen Curry, tenismanul Andy Murray, Lindsey Vonn, una dintre cele mai bune schioare din istorie, și baschetbalistul român Nandor Kuti? De câteva zile, ei sunt “colegi” în echipa atleților Under Armour, unul dintre cele mai apreciate branduri de echipament sportiv din ultimele două decenii.

Jucătorul “naționalei” României și al lui U BT Cluj a semnat, recent, un contract de sponsorizare cu Kvantum Sport, distribuitorul brandului american în România. La 21 de ani, Nandor este unul dintre cei mai reprezentativi jucători de baschet ai generației sale și are mari șanse să devină, după cum afirmă personalități din domeniu, un lider al echipei naționale.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Povestea lui este fascinantă și scoate în evidență caracterul lui de luptător, gata să-și depășească mereu limitele. Trofeele câștigate cu echipa de club și selecțiile în echipa națională confirmă talentul și ambiția de care a dat dovadă. Nandor Kuti a început să practice baschetul la șase ani, la 15 ani debuta pentru echipa de seniori a Clujului, iar astăzi este titular de drept la “națională”. În copilărie, a jucat şi fotbal, atletism, handbal și înot, a participat la concursuri de duathlon şi triathlon, și are acasă o mulțime de medalii, la toate aceste sporturi.

Articolul anterior

Noul pariu al lui Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi: un startup de cyber-security

Articolul următor

ABSL România: Școală ca afară - încep înscrierile la masteratul ABSL

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share