Banner

O româncă devine CEO la NN Spania

Cornelia Coman a fost numită în funcția de CEO al Nationale-Nederlanden Spania. Mandatul ei va începe la 1 iulie.

Cornelia Coman îl înlocuiește pe Robin Buijs, care a ocupat poziția de CEO al companiei în ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experiență de aproape două decenii în industria asigurărilor de viață. În ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat poziția de CEO al NN Ungaria, iar anterior, între 2008 și 2012, a condus NN asigurări de Viață România.“Cornelia a construit în Ungaria o organizație cu rezultate financiare îmbunătățite și un nivel mai ridicat de satisfacție și retenție a clienților. Aceste lucruri au dus la o poziție mai puternică pe piață, pentru compania noastră. Suntem încrezători că va continuă să conducă și NN Spania cu succes”, declară Robin Spencer, CEO Internațional Insurance.

Cornelia Coman și-a început cariera în cadrul NN asigurări de Viață România în 1998, în poziția de actuar, și a fost promovată actuar-șef, trei ani mai târziu. Din 2006, a ocupat poziția de director general adjunct al NN asigurări de Viață și a fost numită CEO al companiei în 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat și implementat, alături de echipă, strategia pe termen lung a companiei, și a predat conducerea lui Imre Sztano din 1 martie. “Am primit cu mult entuziasm și încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua poziția de CEO al Nationale-Nederlanden Spania și mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt operațiunile NN, în continuare  pe o piață dinamică și matură a asigurărilor de viață, cum este Spania”, spune Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

NN este o companie de asigurări și managementul investițiilor, activă în 18 țări, cu o puternică prezență în Europa și Japonia. Divizia de asigurări este activă pe piețele mature din Europa de Vest și Japonia, precum și pe piețele în curs de dezvoltare din Europa Centrală și de Est și în Turcia. NN Investment Partners își oferă produsele și serviciile de management al investițiilor prin agenții din Europa, SUA, Orientul Mijlociu și Asia. Centrele regionale de investiții sunt în Atlanta, New York, Tokyo, Singapore și Haga. Grupul NN din România include activitățile NN Asigurări de Viață și NN Pensii, companii lider pe piețele de profil, NN Pensii și NN Investment Management, numărul patru în topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share