O româncă este noul vicepreședinte regional IAA Young Professionals, pentru Europa de Est

IAA Young Professionals (YP), organizația tinerilor profesioniști din marketing și comunicare, are o nouă echipă de conducere la nivel global, formată din cinci vicepreședinți regionali. International Advertising Association (IAA) a numit-o pe Ioana Mârzac-Sigarteu vicepreședinte regional Young Professionals pentru zona Europa de Est.

Ioana Mârzac-Sigarteu preia responsabilitățile globale YP, după trei ani în care a coordonat Chapter-ul local IAA Young Professionals România. “Chapter-ele locale IAA au dezvoltat lideri puternici, care sunt pe punctul de a crea experiențe unice. Suntem încântați să-i avem alături de noi, pentru a contura modul în care împărtășim studii de caz, facilitând astfel învățarea, networking-ul și evenimentele la nivel global. În calitate de fost vicepreședinte al Young Professionals, mă voi implica personal ca această echipă să reușească ce și-a propus și să aibă un impact direct asupra strategiei noastre de leadership”, declară Felix Tătaru, Chairman și președinte global IAA.

Noua echipă, aleasă dintre liderii comunităților YP locale, va acționa ca un hub de resurse pentru Chapter-ele IAA Young Professionals din fiecare zonă coordonată. Ioana Mârzac-Sigarteu, responsabilă pentru zona Europei de Est, este Social Media Manager SEE în cadrul Samsung Electronics România și are o experiență de peste zece ani în marketing și comunicare, în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară. Din postura de președinte IAA Young Professionals România, a fost distinsă cu premiul Young Leader, în cadrul Galei IAA Inspire Awards 2015. “Sub conducerea Ioanei, echipa IAA YP România a adus impact real tinerei comunități Marcom din România, recunoscut prin două premii IAA Global, în ultimii trei ani. În noua poziție, am convingerea că va continua să-și transforme determinarea în inspirație și motivație pentru comunitatea Marcom europeană, și că, prin acest mandat, va strânge legăturile între comunitățile IAA YP din Europa, un lucru atât de benefic pentru toți”, spune Maria Predoiu, președinte IAA România.

Chapter-ul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active din lume. Este recunoscut la nivel global pentru activitățile sale în beneficiul industriei de marketing și comunicare. Împreună cu IAA România, a primit, în 2016, premiul The IAA Inspire Award, în cadrul competiției interne a IAA Global, ce premiază, la fiecare doi ani, cele mai active și creative filiale IAA din lume.

Onomatopy: branduri cu suflet

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share