Philip Morris România a donat un milion de dolari pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Philip Morris România a făcut o donaţie de un milion de dolari pentru lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

Donaţia este direcţionată către Crucea Roşie Română, organizaţie specializată în situaţiile medicale de criză, şi se adaugă altor câteva zeci de donaţii în bani şi produse, ce totalizează câteva milioane de euro. Suma oferită de Philip Morris va fi folosită pentru cumpărarea a zece aparate de ventilaţie, trei aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi. Aceste echipamente vor merge direct către spitalele implicate direct în lupta cu pandemia COVID-19.

Grupul american Philip Morris este cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial. În România, are circa 800 de angajaţi. Fabrica Philip Morris din Otopeni a fost transformată, în 2017, într-o unitate de producţie a rezervelor de tutun pentru dispozitivele electronice IQOS, după o investiţie de aproape o jumătate de miliard de dolari.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Articolul anterior

Groupe Renault donează 100 de mașini Dacia și Renault pentru spitalele din România

Articolul următor

Romanian Software oferă servicii HR gratuite pentru companiile ce produc măști și halate de protecție, izolete, dezinfectanți și tratamente medicale

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share